Een taart voor elke gelegenheid

Algemene voorwaarden

Artikel 1 Toepasselijkheid
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten van Patricia’s Cake Paradise, gevestigd te Amstelveen.

1.2 Door een bestelling te plaatsen via internet of telefonisch ga je een overeenkomst aan met Patricia’s Cake Paradise en ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Artikel 2 Plaatsen bestelling
2.1 Bestellingen/reserveringen kun je via de website, telefonisch of per e-mail plaatsen. Patricia’s Cake Paradise hanteert geen minimum bestelbedrag. Alle genoemde prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Binnen Vinkeveen zijn de bezorgkosten € 2,50. Voor Wilnis en mijdrecht, bedragen de bezorgkosten € 6,00. Daarbuiten € 0,39 per kilometer (heen en terug). Bruidstaarten worden altijd bezorgd.

2.2 Na een taartbestelling dien je de opdracht te bevestigen door een e-mail te sturen naar info@patriciascakeparadise.nl met daarin je volledige naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Patricia’s Cake Paradise is niet verantwoordelijk voor communicatie- en leveringsproblemen die voortvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens.

Artikel 3 Annuleren bestelling
3.1 Annuleren door opdrachtgever:
Taartbestellingen tot dertig personen kunnen tot zeven dagen van te voren schriftelijk worden geannuleerd tenzij anders vermeld in de prijsopgave. In geval van volledige betaling vooraf krijg je het bedrag terug, verminderd met 1,50 euro administratiekosten. Voor grotere projecten vanaf dertig personen spreekt Patricia’s Cake Paradise aan de hand van de voorbereidingstijd een uiterlijke annuleer datum met je af. Zodra de voorbereidingen zijn gestart, ben je 50% van het opdrachtbedrag verschuldigd. Daarom start Patricia’s Cake Paradise de voorbereidingen pas als tenminste 50% van het bedrag is aanbetaald.

3.2 Annuleren door Patricia’s Cake Paradise:
Patricia’s Cake Paradise is een eenmansbedrijf. Als Patricia’s Cake Paradise door onvoorziene omstandigheden (ziekte, familieomstandigheden, brand of andere overmacht) de opdracht niet kan uitvoeren, word je zo snel mogelijk geïnformeerd. Uiteraard wordt de financiële afwikkeling correct met je geregeld.

Artikel 4 Prijzen
4.1 Alle prijzen en tarieven genoemd op deze site en in de offertes zijn in euro’s.
4.2 De prijzen van Patricia’s Cake Paradise zijn gebaseerd op prijzen van ingrediënten, materialen, loonkosten, sociale en fiscale lasten, toeleveringskosten en dergelijke die gelden op het moment van aanbieding. Als deze prijzen door prijsstijging (van grondstoffen, materialen, hulpmaterialen, onderdelen, vervoerskosten, lonen, assurantiepremies, fiscale lasten et cetera) sinds de datum van aanbieding een verhoging hebben ondergaan, is Patricia’s Cake Paradise gerechtigd de prijs ook te verhogen. De prijzen zoals in de offerte opgenomen zijn bindend, tenzij in de offerte een bepaling is opgenomen dat dagprijzen voor dagverse producten, verrekend worden.

Artikel 5 Betaling
5.1 Er zijn twee betaalmogelijkheden: contact en vooraf overmaken. Pinnen is niet mogelijk.
Contant betalen: op afspraak kun je de bestelling contant betalen en ophalen bij Patricia’s Cake Paradise.

Vooraf overmaken: per e-mail ontvang je de bankgegevens van Patricia’s Cake Paradise. De betalingstermijn staat op de factuur, tenzij anders met je afgesproken is.Artikel 6 Klachten6.1 Taarten: ben je niet tevreden over de geleverde taart(en) dan dien je dit direct bij afhalen of binnen twaalf uur na levering telefonisch of schriftelijk kenbaar te maken. Patricia’s Cake Paradise is niet verantwoordelijk voor de invloed van vervoer of bewaren na levering.